KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Opłaty

INFORMACJA O WYSOKOŚCI OPŁAT W PRZEDSZKOLU 307 "WESOŁE EKOLUDKI"

W ROKU SZKOLNYM 2020/2021

Bardzo prosimy o dokładne wpłacanie należnych kwot na odpowiednie konta po wcześniejszym sprawdzeniu ich u kierownika gospodarczego Hanny Szostek.

11 zł - stawka żywieniowa za trzy posiłki
8,80 zł - stawka żywieniowa za dwa posiłki

Numery kont:

Opłata za wyżywienie:
13 1030 1508 0000 0005 5020 9055
płatność "z góry" do 15 dnia każdego miesiąca

Opłata na "Radę Rodziców"
43 1500 2022 1220 2002 6562 0000
opłata za dany miesiąc do 15 dnia każdego miesiąca.

Przedstawiamy wzór wypełnienia przelewów:

Tytułem: (nazwisko i imię dziecka) – opłata za wyżywienie  za m-c .... 2020r. DBFO – Bielany – 
Przedszkole Nr 307, 01-833 Warszawa ul. Księgarzy 9,
13 1030 1508 0000 0005 5020 9055

(wpłata powinna być zaksięgowana na koncie przedszkolnym do ostatniego dnia  miesiąca poprzedzającego )

Tytułem: (nazwisko i imię dziecka) – opłata na Radę Rodziców  za m-c .... 2020r. Rada Rodziców

Przedszkola 307, 01-833 Warszawa, ul. Księgarzy 9,

43 1500 2022 1220 2002 6562 0000

(wpłaty powinny być zaksięgowana na koncie Rady Rodziców do dnia 05 danego miesiąca)