KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kalendarium

KALENDARZ IMPREZ 2020  jest uaktualniany na bieżąco i może ulec zmianie. 

Wrzesień:

14.09.2020r.          JEŻE

20.09.2020r.          DZIEŃ PRZEDSZKOLAKA

22.09.2020r.          WARSZTATY HIGIENICZNE

25.09.2020r.          KARATE

 

Październik:

09.10.2020r.          KARATE

13.10.2020r.          POLICJANT PRZYJACIELEM DZIECKA

27.10.2020r.          SPOTKANIE ZE ZWIERZĘTAMI OWCE I BARANY

19.10.2020r.          PLANETARIUM

30.10.2020r.          WARSZTATY PRZYRODNICZE „SEGREGOWANIE ŚMIECI”

                                  

Listopad:

04.11.2020r.         PASOWANIE NA PRZEDSZKOLAKA GRUPA MISIE

05.11.2020r.          WARSZTATY PRZYRODNICZE- OBRAZ

06.11.2020r.          WARSZTATY PRZYRODNICZE- OBRAZ

09.11.2020r.          WARSZTATY STOMATOLOGICZNE

                             DRZEWO W MIŚCIE- WARSZTATY

20.11.2020r.          PRAWA DZIECKA

25.11.2020r.          DZIEŃ PLUSZOWEGO MISIA

                              KARATE

Grudzień:

04.12.2020r.          MIKOŁAJKI

10.12.2020r.          ZABAWA MIKOŁAJKOWA

                              KARATE

Styczeń:

21.01.2021      DZIEŃ BABCI I DZIADKA

 

Luty:

09.02.2021     W KRAINIE LODU - BAL KARNAWAŁOWY