KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kalendarium

KALENDARZ IMPREZ 2021  jest uaktualniany na bieżąco i może ulec zmianie. 

Styczeń:

22.01.2021r.            DZIEŃ BABCI I DZIADKA

Luty:

05.02.2021r.            KARATE

09.02.2021r.            BAL KARNAWAŁOWY

18.02.2021r.            DRZEWO W MIEŚCIE- finansowane ze  środków Rady Rodziców

23.02.2021r.            ZRÓWNOWAŻONE MIASTA- warsztaty finansowane ze  środków Rady Rodziców

24.02.2021r.            ZUMBA- finansowane ze  środków Rady Rodziców

Marzec:

11.03.2021r.            EKSPERYMENTY -finansowane ze  środków Rady Rodziców

19.03.2021r.            ZIELEŃ W MIASTACH- warsztaty POWITANIE WIOSNY

                                  PLASTYKA- finansowane ze  środków Rady Rodziców

                                  DRZEWO W MIEŚCIE- finansowane ze  środków Rady Rodziców

                                  KARATE

Kwiecień:

09.04.2021r.            RODZINA KURCZĄT – zajęcia przyrodnicze-  finansowane ze środków Rady

                                  Rodziców          

23.04.2021r.           Co to jest „zieloną energią”? DZIEŃ ZIEMI- finansowane ze środków Rady

                                 Rodziców

                                 KARATE

                                 DRZEWO W MIEŚCIE- finansowane ze  środków Rady Rodziców

Maj:

14.05.2021r.           OCHRONA PSZCZÓŁ- warsztaty finansowane ze  środków Rady Rodziców

                                  PLASTYKA- warsztaty finansowane ze  środków Rady Rodziców

25.05.2021r.           DZIEŃ MAMY I TATY

                                  HIP-HOP - finansowane ze  środków Rady Rodziców

                                   KARATE

Czerwiec:

01.06.2021r.             DZIEŃ DZIECKA

18.06.2021r.             PRAWA DZIECKA - warsztaty finansowane ze  środków Rady Rodziców

                                   KARATE

                                   ZAKOŃCZENIE ROKU